Palvelumaksu

Kanslian palvelumaksu on 3–7 % laskun arvonlisäverottomasta summasta. Maksu määräytyy sen mukaan, kuinka paljon olet laskuttanut ensimmäisestä kirjautumisestasi alkaen. Siirryt automaattisesti portaalta toiselle, kun kaikkien laskujesi kertymä ylittää raja-arvon. Kokonaislaskutuksesi ei nollaannu välillä.

Palvelumaksun portaat:

7% alle 18 000 euroa
5% 18 001–80 000 euroa
3% 80 001 euroa tai enemmän

 

Palvelumaksumme peritään palkanmaksun yhteydessä, ja se on aina vähintään 25 euroa. Jos laskutat pieniä summia, kannattaa palkkaa kerryttää ja pyytää se maksuun kerralla. Palkkaa voi kerryttää rajattomasti. Maksaessamme kerrytettyä palkkaa palvelumaksun suuruus lasketaan palkanlaskennan perusteena olevien laskujen yhteissummasta.

Esimerkki: Jos laskun arvonlisäveroton summa on 100 euroa, on 25 euron palvelumaksu turhan tuntuva (25 %). Kun kerrytät muutaman laskun ja niiden yhteissumma nousee yli 360 euron, pääset 7 % palvelumaksuun. Näin et maksa pienistä laskuista yhtään ”ylimääräistä”.

Työtodistukset 0 euroa

Saat palkkatodistuksen sähköpostiisi automaattisesti aina palkanmaksun yhteydessä. Mikäli sen lisäksi tarvitset erillisen työtodistuksen esimerkiksi Kelaa varten, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme peri lisämaksua työtodistuksista.

Palkan pikamaksu 20 euroa

Tutuiksi tulleet laskuttajat voivat halutessaan pyytää nopeutettua palkanmaksua asiakaspalvelusta. Tapauskohtaisesti harkiten voimme maksaa palkan jo ennen kuin asiakas on maksanut laskunsa. Asiakas ei tällöin voi olla yksityishenkilö, eikä sillä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ulkomaan keikoille tarvittava lomake 30 euroa

Kun laskutat ulkomaisia toimeksiantajia, Eläketurvakeskus vaatii Kanslialta lomakkeen E101/A1 täyttämisen. Säilytät sen jälkeen sosiaaliturvasi Suomessa ulkomaankeikkasi ajan.  Kanslian korvaus 30 euroa veloitetaan kyseisen toimeksiannon ensimmäisestä palkkaerästä.