Kanslia jakaa apurahoja
yhteisötaiteelle

Huom! Kanslia ei jaa apurahoja vuonna 2021!

 

Kanslian laskutuspalvelu on osa voittoa tavoittelematonta osuuskuntaa, jonka kautta ansaitut tuotot ohjataan luovien alojen, taiteen ja kulttuurin tekijöiden tukemiseen vuosittain myönnettävien apurahojen kautta. Käyttämällä Kanslian laskutuspalvelua, tuet samalla luovien alojen kehitystä.

Kanslian myöntämien apurahojen hakuaika on vuosittain 1.–31. tammikuuta.

Tuemme hankkeita, joilla on vaikutusta siihen osallistuneiden ihmisten tai yhteisöjen elämään. Painotamme taiteen osallistavuutta, ja taidetta ihmisten välisen kanssakäymisen välineenä. Apurahaa voi hakea yhteisötaiteelle, mutta myös esimerkiksi kehitysyhteistyöhankkeille, joissa sovelletaan taiteen keinoja. Olemme hyvin avoimia erilaisille tavoille ja tyyleille toteuttaa edellä mainittua.

Edellytämme hakijalta pätevyyttä omalla taiteenalallaan.

Kenelle?

Kanslian myöntämät apurahat ovat suunnattu niin yksilöille kuin myös yhteisöille. Apurahaa voivat hakea yksittäiset taiteilijat, työryhmät kuin myös erisuuruiset yhteisöt. Hakijan ei tarvitse olla Kanslian laskutuspalvelun käyttäjä – kunhan työskentelet luovalla alalla. Apurahaa voi hakea niin kuluihin kuin myös luovan työskentelyn tukemiseen.

Apurahat ovat suuruudeltaan 500–2 500 euroa, ja ne sopivat tyypillisesti erilaisten projektien osarahoitukseksi. Myönnettyjen apurahojen määrä vaihtelee vuosittain, mutta tavoitteenamme on tukea mahdollisimman laaja-alaisesti taiteen tekijöitä, sillä siihen Kanslian arvot ja strategia voittoa tavoittelemattomana laskutuspalveluna perustuvat.

Mistä lisätietoa?

Tutustu täältä hakuohjeisiin ja hae apurahaa sähköisellä lomakkeella tammikuun aikana. Huomaathan, että  lomake on aktiivisena vain hakuajan, joten muistathan lähettää hakemuksesi määrätyn ajan sisällä.

Apurahan saajat julkistetaan Kanslian verkkosivuilla 15. huhtikuuta. Päätöksen apurahan saajista tekee Osuuskunta Kanslian hallitus, joka saattaa tarvittaessa käyttää apuna ulkopuolisia asiantuntijoita.

Odotamme innolla apurahahakemustasi. Meille luovien alojen tukeminen on koko yritysmallin perusta, joten lähetäthän hakemuksesi meille rohkeasti. Olemme kiinnostuneita kuulemaan erilaisista projekteista sekä tukemaan niitä. Mikäli sinulla on kysyttävää apurahahakemukseen liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tue Osuuskunta Kanslian Stipendirahastoa

Lähde mukaan yhteisölliseen toimintaan ja tukemaan luovien alojen tekijöitä. Kiinnostaako sinua Osuuskunta Kanslian apurahojen tukeminen? Haluatko olla mukana taiteen ja kulttuurin kehittämisessä? Voit liittyä Kanslian laskutuspalvelun asiakkaaksi ja alkaa laskuttamaan kauttamme vaivattomasti ilman omaa yritystä.

Tutustu Suomen vanhimman laskutuspalvelun Kanslian mielenkiintoiseen tarinaan ja opi samalla lisää yrityksemme arvoista sekä mistä kaikki sai aikoinaan alkunsa. Löydät myös sivuiltamme runsaasti tietoa laskutuspalvelumme palveluista sekä niiden sisällöstä.

Me Kanslialla olemme tukenasi kaikissa askarruttavissa kysymyksissä.