Käyttäjien kokemuksia

Sirkustaiteilija Ramona Reinvall

“Kun sain ensimmäisen esiintymiskeikkani sirkustaiteen opiskelijana Turun Taideakatemiassa, työn tilaaja suositteli minulle laskutukseen Kansliaa. Nykyään asun Lontoossa ja teen sieltä käsin notkeus- ja pariakrobatiaa keikkapohjaisesti ympäri maailman. Välillä teen pidempiä projekteja, ja esiintymistyön lomassa myös opetan sirkusta ja voimistelua. Toimeksiantojeni kirjo on suuri, ja laskutuskäytännöt vaihtelevat maittain. Suhde Kansliaan on säilynyt; käytän sitä edelleen laskutukseen keikkaillessani Suomessa. Mahdollisuus laskuttamiseen ilman oman yrityksen perustamista on erittäin hyödyllinen. Iso osa esitysten tilaajista ei ole halukas maksamaan palkkaa verokortilla, jolloin mahdollisuus laskuttaa tuo lisää työmahdollisuuksia, ilman yrittäjyyden riskejä.”

Ramona Reinvall
sirkustaiteilija
www.ramonareinvall.com

 

Kirjailija, esitystaiteilija, nuorisotyöntekijä ja Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Marko Laihinen

“Kanslia vastaa siihen millaiseksi työelämä on mennyt. Se on sirpaleista ja repaleista, varsinkin kulttuuri- ja taidealalla. Minulla on monimutkainen työnkuva ja yhä monimutkaisemmaksi käy. Alan vaihtajana minulla ei vielä ole markkinoille myytävää niin paljon, että toimeentuloni voisi olla pelkästään sen varassa. Haen taidepuolen apurahoja ja otan mieluusti erilaisia keikkoja vastaan. Laskutuspalvelu tuo liikkuvuutta, ja sen kautta on mahdollisuus reagoida työtarjouksiin nopeasti. Eettisesti Kanslian toiminta-ajatus apurahoineen on hyvinkin kestävä.”

Marko Laihinen
kirjailija, esitystaiteilija, nuorisotyöntekijä, Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja
markolaihinen.blogspot.fi

 

Valokuvaaja Päivi Kosonen käyttää Kanslian laskutuspalvelua

“Olen hoitanut valokuvauskeikkojen laskutuksen Kanslian kautta alusta asti, vuodesta 2006. Ainoastaan opetustyöt ovat olleet tuntipalkkaisia. Töitä on ollut välillä enemmän, välillä vähemmän. Kanslia on sopinut joka vaiheeseen. Perhevapaiden suhteen on ollut kätevää, kun olen voinut niidenkin aikana laskuttaa töitä. En koskaan oikeastaan ajatellut vaihtoehtona, että olisin ryhtynyt yrittäjäksi. Kotona oli siitä varoittava esimerkki! Vaikea sanoa, mitä olisin tehnyt ilman Kansliaa. Sitä on ollut järkevä käyttää ja homma on toiminut hyvin.”

 Päivi Kosonen
valokuvaaja, yhteisöpedagogiopiskelija

 

Kanslia pelastaa mielenterveyteni! sanoo freelance toimittaja Saara Kallio laskutuspalvelustamme.

“Kanslia pelastaa mielenterveyteni! Maksan mielelläni vähän ylimääräistä siitä, että joku muu hoitaa stressaavat asiat. Minulle jää enemmän aikaa olennaiseen – juttujen kirjoittamiseen ja taustatyöhön. Se on se mitä minä osaan.
Kanslia on hyvin räätälöity siihen mitä minä tarvitsen. Freelancerina sitä olisi heikolla pohjalla, jos pelkällä verokortilla yrittäisi. Antaa heti pätevämmän vaikutelman, kun voi lähettää laskun.”

Saara Kallio
vapaa toimittaja