Kanslian palvelut

KANSLIAN PALVELUT

Kanslian monipuoliset palvelut sopivat sekä työn tekijälle että tarjoajalle. Me tuemme kulttuurialan tekijöitä monipuolisesti helpottamalla laskutusprosessia, tuomalla alan ihmisiä yhteen sekä tarjoamalla tukea taiteelle ja kulttuurille vuosittain jaettavien apurahojen kautta. Toiminimen perustaminen ei ole enää välttämätöntä, sillä Kanslia-laskutuspalvelu auttaa sinua luovan alan tekijää aloittamaan laskutuksesi jo heti tänään.

Laskuta ilman yritystä ja keskity itse oman työsi toteuttamiseen – siihen mikä on sinun intohimosi. Me pidämme huolta oikeuksistasi sekä haluamme varmistaa, etteivät toisinaan monimutkaiset paperiasiat tule vaikuttamaan luovuuteesi. Kanslia on lisäksi voittoa tavoittelematon yritys jonka palvelumaksut menevät vuosittain jaettaviin apurahoihin. Käyttämällä Kansliaa, tuet samalla myös muita kulttuurialan tekijöitä. 

Luovan työn tekijöitä autamme toimimaan asiakkaidensa kanssa yrittäjän tavoin. Huolehdimme siitä, että palkka maksetaan tilillesi, laskutamme asiakkaitasi sekä hoidamme verot ja vakuutukset asianmukaisesti.

Autamme yksityishenkilöitä ja yrityksiä työllistämään luovia ammattilaisia. Hoidamme työnantajan lakisääteiset velvollisuudet ja maksamme palkan työntekijälle kätevästi ja vaivattomasti.

Ja totta kai, saatamme osapuolet yhteen. Kanslian kautta voi myös palkata työntekijän – tai vaikkapa kokonaisen ryhmän – kertaluonteiseen tai jatkuvaan tehtävään. Kanslia on luovien alojen, kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikka, jonka missiona on helpottaa alan tekijöiden työ- ja stressitaakkaa sekä tukea samalla kulttuuria. 

Kanslia on oikea palvelu sinulle, joka teet keikkatöitä luovalla alalla sekä haluat työstäsi palkan tilille vaivattomasti ilman säätöä. Autamme sinua, mikäli kaipaat taustatukea yrittäjämäiseen työskentelyyn ja sinulla on esimerkiksi ulkomaisia toimeksiantoja, jotka haluat laskuttaa helposti. Työhön liittyy myös kuluja, jotka sinun on mahdollista saada verovapaina.

Me autamme sinua pitämään kirjanpitosi kunnossa ja saamaan täyden hyödyn sekä ajastasi, että työhön liittyvästä kulurakenteestasi. Me hoidamme laskutuksesi, mikäli toimit ryhmässä ja haluat jakaa palkan usemalle henkilölle lähettämällä vain yhden laskun. Kanslian avulla pidät eläkeasiasi lisäksi  helposti kunnossa. Olemme myös ratkaisu sinulle joka haluat toimia riskittömästi ennen oman yrityksen perustamista sillä Kanslian avulla säilytät oikeutesi myös työttömyysturvaan. 

Tutustu palkkasi muodostumiseen tarkemmin täältä sekä laske palkkasi Kanslian laskurien avulla. Löydä myös haettava apuraha meiltä ja hae samalla tukea työllesi. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää Kanslian palveluita – ota meihin koska tahansa yhteyttä!