Kenelle sopii

Työskenteletkö luovalla alalla? Onko toiminimen perustaminen käynyt ehkä mielessä, mutta, et ole vielä ehkä halukas perustamaan omaa yritystä? Onko siis laskuttaminen yksityishenkilönä ilman yritystä sinulle ajankohtaista välttämättömän palkansaannin kannalta? Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan edellä mainittuun kohtaan, on Kanslian laskutuspalvelu juuri sinua varten.

Kanslia Laskutuspalvelu sopii sinulle, jos

  • teet keikkatöitä luovalla alalla
  • haluat työstäsi palkan tilille vaivatta
  • kaipaat taustatukea yrittäjämäiseen työskentelyyn
  • sinulla on ulkomaisia toimeksiantoja, jotka haluat laskuttaa helposti
  • toimit ryhmässä ja haluat voida lähettää yhden laskun, josta jaetaan palkka monelle
  • haluat välttää pimeitä keikkoja
  • tahdot eläkeasiat helposti kuntoon
  • haluat testata siipiesi kantavuutta ennen oman yrityksen perustamista
  • haluat säilyttää työttömyysturvasi: Jos toimintasi on osa-aikaista, voit saada työttömyyspäivärahaa niiltä päiviltä, jolloin et tee töitä. *)

*) Selvitetään tapauskohtaisesti työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Kanslia Laskutuspalvelu edesauttaa mutkattomampaa työskentelyä luovien alojen työntekijöille

Kansliaan ei tarvitse sitoutua eikä sen jäseneksi tarvitse liittyä. Parasta laskutuspalvelun käyttämisessä on se, että voit toimia yrittäjähenkisesti silti ilman oman yrityksen perustamista. Me Kanslialla pidämme huolta oikeuksistasi ja rahaliikenteestä, jotta voit itse keskittyä stressivapaasti luovaan työskentelyyn ja keskittyä vapaasti siihen, missä olet paras. Käytä laskutuspalvelua oman tarpeesi mukaan satunnaisesti tai säännöllisesti. Asiakkaita sinulla voi olla yksi tai useampi, ja ne voivat olla yksityishenkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä.

Kanslia keskittyy luoville aloille, koska se on alusta alkaen ollut osa meitä ja sen me osaamme parhaiten. Mukana on graafikoita, koodaajia, suunnittelijoita, eri alojen taiteilijoita, muotoilijoita, esiintyjiä, tanssijoita, käsityöläisiä, kääntäjiä, liikuntapalveluiden tuottajia, pelialan osaajia, IT-alan osaajia, toimittajia, tulkkeja, valokuvaajia ja monia muita tekijöitä joille laskuttaminen yksityishenkilönä, ilman Y-tunnusta on vitaalia oman työn kannalta.

Harvoin käännytämme muitakaan pois. Niin käy, jos toimintaan tarvitaan erillisiä terveyslupia (esimerkiksi kahvilatoiminta tai terveydenhuoltoalan palvelut) tai toimitilaan kohdistuu säädöksiä (esimerkiksi tatuoijat).

Kanslian laskutuspalvelu on tarkoitettu nimenomaan työsuoritusten laskutukseen. Esimerkiksi tavarakauppaan tai digitaalisten palveluiden verkkokauppaan Kanslian palvelu ei sovellu.

Kiinnostaako Kanslia laskutuspalvelu? Haluatko kenties varmistaa vielä, että sinun laskutettava toiminta soveltuu Kanslian piiriin?

Ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla ja laskuta ilman yritystä jo tänään. Me Kanslialla olemme aina apunasi ja teemme sinun freelancer työskentelystä ja laskuttamisesta vaivattomampaa ja mutkattomampaa.

Kanslia laskutuspalvelu antaa sinulle vapauden keskittyä työhösi täysillä, kokonaisvaltaisella luovuudella. Ota koppi vastaan ja liity luovien tekijöiden perheeseen jo tänään!