PALVELUMAKSU

Olemme voittoa tavoittelematon laskutuspalvelu, jonka tuotot ohjataan tukemaan taidetta ja kulttuuria vuosittain jaettavien apurahojen muodossa. Olemme Suomen vanhin laskutuspalvelu, jonka erikoisosaamisalue on luovien alojen töiden laskutus. Olemme halunneet pitää laskutuspalvelumme hinnat kilpailukykyisen edullisena, jotta asiakkaamme saavat parhaan hyödyn tekemästään työstä. Läpinäkyvyys, joustavuus ja mutkattomuus ovat avainarvojamme ajaessamme luovien alojen tekijöiden etuja.  

Kanslia laskutuspalvelun palvelumaksu on 3–5 % laskun arvonlisäverottomasta summasta. Maksu määräytyy sen mukaan, kuinka paljon olet laskuttanut ensimmäisestä kirjautumisestasi alkaen. Olemme halunneet tehdä laskutuspalvelun hinta-politiikasta selkeää sekä tavoitteellista, asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. Siirryt automaattisesti portaalta toiselle, kun kaikkien laskujesi kertymä ylittää raja-arvon. Kokonaislaskutuksesi ei nollaannu välillä.

Kanslia Laskutuspalvelun Hinta

Palvelumaksun portaat:

5% alle 40 000 euroa
4% 40 000–80 000 euroa
3% yli 80 000 euroa

Palvelumaksumme peritään palkanmaksun yhteydessä.
Minimipalvelumaksu on 15 euroa/lasku 1.9.2020 alkaen.

TYÖTODISTUKSET 0 EUROA

Saat palkkatodistuksen sähköpostiisi automaattisesti aina palkanmaksun yhteydessä. Mikäli sen lisäksi tarvitset erillisen työtodistuksen esimerkiksi Kelaa varten, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme peri lisämaksua työtodistuksista

PALKAN PIKAMAKSU 20 EUROA

Ymmärrämme, että toisinaan on tarvetta saada palkka tilille pikamaksuna. Haluamme tehdä laskutuspalvelusta joustavan käyttäjillemme ja tukea sinua parhaimpamme mukaan myös yllättävissäkin tilanteissa. Tutuiksi tulleet laskuttajat voivat halutessaan pyytää nopeutettua palkanmaksua asiakaspalvelusta. Tapauskohtaisesti harkiten voimme maksaa palkan jo ennen kuin asiakas on maksanut laskunsa. Asiakas ei tällöin voi olla yksityishenkilö, eikä asiakkaalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

ULKOMAAN KEIKOILLE TARVITTAVA LOMAKE 30 EUROA

Laskuttaminen ulkomailta on arkipäivää jo monelle luovan alan tekijälle. Myös meidän asiakkaallemme. Olemme halunneet tehdä kansainvälisen laskutuksen myös asiakkaillemme äärettömän helpoksi. Kun laskutat ulkomaisia toimeksiantajia, Eläketurvakeskus vaatii Kanslialta lomakkeen E101/A1 täyttämisen. Säilytät sen jälkeen sosiaaliturvasi Suomessa ulkomaankeikkasi ajan. Kanslian korvaus on 30 euroa, joka veloitetaan kyseisen toimeksiannon ensimmäisestä palkkaerästä.

Käyttäessäsi Kanslia laskutuspalvelua, tuet samalla myös muita luovien alojen taitajia. Jaamme vuosittain jaettavia apurahoja tukemaan taidetta ja kulttuuria. Tutustu jaettaviin apurahoihin tarkemmin ja hae omaasi. Lue myös lisää Kanslian tarinasta ja opit tuntemaan laskutuspalvelumme historian sekä arvot vielä paremmin.

Mikäli sinulla on minkäälaista kysyttävää liittyen Kanslian laskutuspalvelun toimintaan tai tarjoamiimme etuihin, olethan meihin yhteydessä. Autamme sinua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä.