Palvelumaksu 

Kanslian palvelumaksu on 3–5 % laskun arvonlisäverottomasta summasta. Maksu määräytyy sen mukaan, kuinka paljon olet laskuttanut ensimmäisestä kirjautumisestasi alkaen. Siirryt automaattisesti portaalta toiselle, kun kaikkien laskujesi kertymä ylittää raja-arvon. Kokonaislaskutuksesi ei nollaannu välillä.

Palvelumaksun portaat:

5% alle 40 000 euroa
4% 40 000–80 000 euroa
3% yli 80 000 euroa

 

Palvelumaksumme peritään palkanmaksun yhteydessä.
Minimipalvelumaksua ei ole.

Työtodistukset 0 euroa

Saat palkkatodistuksen sähköpostiisi automaattisesti aina palkanmaksun yhteydessä. Mikäli sen lisäksi tarvitset erillisen työtodistuksen esimerkiksi Kelaa varten, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme peri lisämaksua työtodistuksista.

Palkan pikamaksu 20 euroa

Tutuiksi tulleet laskuttajat voivat halutessaan pyytää nopeutettua palkanmaksua asiakaspalvelusta. Tapauskohtaisesti harkiten voimme maksaa palkan jo ennen kuin asiakas on maksanut laskunsa. Asiakas ei tällöin voi olla yksityishenkilö, eikä sillä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ulkomaan keikoille tarvittava lomake 30 euroa

Kun laskutat ulkomaisia toimeksiantajia, Eläketurvakeskus vaatii Kanslialta lomakkeen E101/A1 täyttämisen. Säilytät sen jälkeen sosiaaliturvasi Suomessa ulkomaankeikkasi ajan.  Kanslian korvaus 30 euroa veloitetaan kyseisen toimeksiannon ensimmäisestä palkkaerästä.