Palvelumme sopii myös toimeksiantajalle

Kanslian avulla voit palkata itsellesi työntekijän kertaluonteiseen tai toistuvaan tehtävään.

Maksat työsuorituksesta palkan vaivattomasti yhdellä laskulla, jonka summan päätät itse. Kanslia hoitaa lakisääteiset velvollisuudet ja maksaa palkan työntekijälle. Voit unohtaa lomakkeet, eläkkeet, vuosi-ilmoitukset ja palkanlaskennan! Verot ja vakuutukset tulevat asianmukaisesti hoidetuiksi.

Palvelu sopii sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Maksat vain tehdystä ja hyväksymästäsi työsuorituksesta. Myös ryhmän palkkaaminen onnistuu helposti. Saat yhden laskun, me maksamme siitä palkan sovitun mukaisesti kullekin työntekijälle.

Näin se toimii:

Hanki työllesi tekijä

1. Hanki työlle tekijä

Käytä itse valitsemaasi työn suorittajaa. Kanslian ei ole tarkoitus toimia työnvälitystehtävissä.

Sovi työnkuvasta

2. Sovi työntekijän kanssa työnkuvasta

Kanslia ei puutu palkan suuruuteen, eikä siihen mitä työtehtäviin kuuluu. Sopimusasioissa olemme tarvittaessa apuna. Käytä laskuria apuna selvittääksesi, kuinka suuri laskun on oltava, jotta lakisääteiset sivukulut tulevat katettua ja työn tekijälle jää asianmukainen korvaus. Palkka ei saa alittaa alan yleisen työehtosopimuksen mukaista minimiä.

Suorita työ

3. Työn suoritus

Varmista, että työntekijä on vakuuttanut itsensä työsuorituksen ajaksi.

Ilmoita tiedot työkeikasta Kanslian laskutuspalvelun kautta.

4. Ilmoita tiedot Kansliaan

Ilmoita tiedot työkeikasta Kanslian laskutuspalvelun kautta. Ilmoituksen voi tehdä toimeksiantaja tai työntekijä itse. Tunnusten luominen ja palvelun käyttäminen eivät sido sinua mihinkään. Palvelua voi käyttää tarpeen mukaan kertaluonteisesti tai säännöllisesti.

Laskutamme puolestasi

5. Laskutus

Kanslia kirjoittaa laskun, jonka saat valinnaisesti verkkolaskuna, postitse tai sähköpostitse. Lähetämme laskun kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet laskutuspyynnön.

Maksamme palkkasi

6. Palkanmaksu

Maksamme palkan työntekijälle kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy Kanslian tilillä. Palkanmaksua varten tarvitsemme työntekijän verokortin. Palvelumaksumme on 3–5 % laskun arvonlisäverottomasta summasta riippuen työntekijän kertyneestä kokonaislaskutuksesta Kanslian kautta. Muita kuluja ei yleensä tule. Kanslian toiminta keskittyy luoville aloille, mutta harvoin käännytämme muitakaan pois. Niin käy, jos toimintaan tarvitaan erillisiä terveyslupia (esimerkiksi kahvilatoiminta tai terveydenhuoltoalan palvelut) tai toimitilaan kohdistuu säädöksiä (esimerkiksi tatuoijat).

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!